Surprizon Floriana Garo: “Së shpejti më shihni në ekran!” 0 1023

Pak muaj pas lindjes së vajzës, Floriana Garo shihet disi më aktive në rrjetet sociale. Si çdo personazh tjetër post pritjes së ëmbël, edhe Garo u komentua për nurin e marrë pas shtatzënisë. Por, duket se moderatorja ka diçka më tepër për të rrëfyer.

Me & @elis_eg with my sweet Adia! ❤️

A post shared by Floriana Garo (@florianagaro) on

Në një video ‘live’ në Instagram, Floriana ka pranuar të përgjigjet për disa nga pyetjet e fansave. Disa prej tyre kanë qenë të interesuar se kur do ta rishohim Garon në televizion. Dhe, nëse po prisnim përgjigjen tipike: ‘Do të kujdesem fillimisht për vajzën”, në fakt ndodhi krejt e kundërta. “Do të rikthehem shumë shpejt në ekran!”, ka thënë Floriana, duke zbuluar kështu vetëm një nga detajet e asaj çka pritet të shohim. Garo ka shprehur edhe më herët dëshirën për të jetuar në Shqipëri, edhe pse gëzon një jetë krejt ndryshe në Gjenevë të Zvicrës.

Strolling with my girl❤️🙏 #geneva #bugaboocameleon #mylittlegirl #newmom

A post shared by Floriana Garo (@florianagaro) on

Në ekranin e Klan? Përsëri në “Jo vetëm modë?” Presim një format totalisht të ri? Këto nuk dihen ende, por moderatorja e konfirmoi kthimin!

#jetdeau #geneva #sunnysaturday #rainbow

A post shared by Floriana Garo (@florianagaro) on

Previous ArticleNext Article