5 veshjet që vajzat i urrejnë tek djemtë!

Djemtë kanë filluar ta ndjekin shumë modën, fatmirësisht. Por, tani duhet thënë që ndonjëherë e ekzagjërojnë, apo jo vajza?

Sigurisht nuk është një pamje aspak e bukur kur t’i shikon një mashkull me xhinset më të ngushta se një femër, i cili ekspozon të pasmet që nuk ka dhe këmbët jo dhe shumë të drejta. Aq më tepër me pantallona të shkurtra. Ok, i pranojmë pantallonat deri mbi gju, por aq, as një cm më të shkurtra. Nuk janë aspak tërheqës.

Prandaj çuna, më poshtë ne po ju japim disa veshje që vajzat i kanë shumë inat t’i shohin tek ju. Nëse i keni blerë, zhdukini sa më parë nga gardëroba juaj.

Pantallonat shumë të shkurtra

Shapkat me gisht

Rripat me togëza të mëdha

Xhinset shumë të ngushta

Shapkat ose sandalet me çorape

Previous ArticleNext Article