Nëse doni motivim sot shihni këto foto të Kate Moss!

Kate Moss, 44 vjeç, duket e përsosur në  shfaqjen e Saint Laurent në Neë York.  Ajo ishte veshur me një “Playsuit” të zi me dekolte të theksuar.

Moss ka deklaruar më parë se nisi të frekuentojë një palestër në fillim të vitit 2018, ku është ndjerë shumë mirë dhe u angazhua mjaftueshëm.

 

Dhe rezultatet duken, hiret e saj Kate Moss i tregoi qartë me vështrimin e rivitalizuar dhe rinor,  teksa u fotografua nga reporterët në daljen e saj publike.

 

Modelja 44-vjeçare, me veshjen e shkurtër tregonte qartë çdo pjesë të këmbëve të saj të tonifikuara. Mëngët e gjata dhe elegante të “Playsuit”-it të zi, krijonin një balancë perfekte. Motivim më të madh se kaq nuk mund të kishim sot.

 

Previous ArticleNext Article