Dedikimi i Miriam Canit: “Më i ëmbli nga të gjithë…”, nuk është Albani!

Sapo përmendet emri Miriam Cani të gjithë e lidhin me ëmbëlsinë që karakterizon një personazh si ajo.

Dashuria e Miriamit për familjen e saj, Albanin dhe Ameli, kemi pasur mundësinë ta lexojmë mes vargjeve të këngëve dhe komenteve nëpër fotot e publikuara në rrjetet sociale, dhe pikërisht te një nga këto të fundit, Miriami na ka prezantuar edhe marrëdhënien me kunatin e saj, Taulantin. I ka uruar ditëlindjen me një lumë ndjenjash të bukura. “Gëzuar ditëlindjen për më të ëmblin nga të gjithë! Të dua!  E ku ka kunatë si Miriami, me fat Albani dhe familja e tij për nusen.

Previous ArticleNext Article