Me këtë deklaratë, Ciljeta na tregoi se është shumë xheloze!

Zakonisht kur pyetet një vajzë nëse dëshiron që të jetë nënë e një djali apo i një vajze, në të ardhme, në të shumtën e rasteve ato zgjedhin këtë të fundit.

Mirëpo Ciljeta, ka bërë të kundërtën dhe me këtë që tha, na tregoi se është shumë xheloze. E ftuar në “E diela Shqiptare”, në rubrikën “Për drekë me mua”, ajo ka treguar se e shef veten nënë cunash dhe jo vajzash. Kështu e gjithë vëmendja do të jetë te ajo.

“Unë e shoh veten si nënë çunash, jo si nënë gocash. E di pse nuk dua gocë unë? Se kam qejf që të më përkëdhelë burri gjithë jetën mua, do ma marrë dashurinë goca pastaj. Kush do më përkëdhelë mua, çunat?”, – tha Çiljeta, më shkaka.

Me shaka, por Ciljeta na tregoi se është me të vërtetë xheloze.

Previous ArticleNext Article