Ju shqetëson ajo pamja e “lëkurës së portokallit” në ditët e para të plazhit? Kujtoni pak celulitin e VIP-ave

Janë të bukura, të suksesshme, të pasura. Por mallkimit të celulitit nuk i shpëtojnë dot as ato, megjithëse kanë mundësi për trajtime pafund, kohë të lirë për ushtrime sa të duash, trajnerë personal, ushqime të përzgjedhura, e nuk u duhet të qëndrojnë 8 orë të ditës ulur përpara kompjuterit! Atëherë fakti që dhe yjet nuk i heqin dot qafe shpejt ato gropëzat e bezdisshme në lëkurë, duhet të na bëjë të ndihemi mirë. Ja disa shembuj “lehtësues”:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article