Këto “jumpsuit” janë gjithçka që ju duhet këtë verë

Nëse ka një veshje, me të cilën çdo femër do të ndihej seksi, rehat, apo edhe moderne, ajo është pikërisht ‘jumpsuit’. Me këpucë, sandale, atlete, me taka ose të sheshta, kjo lloj veshje kombinohet lehtësisht dhe mund të vishet në çdo orë të ditës.

E duket se të njëjtin mendim kanë edhe modelet e famshme të pasarelave botërore, të cilat i kanë bërë ‘jumpsuit-et’ pjesë të garderobës së tyre. Dhe ne jua sugjerojmë nëpërmjet këtyre fotove.

 

 

Previous ArticleNext Article