Luana Vjollca dhe Kiara Tito bëjnë “xing”

Tashmë nuk është më çudi që të njëjtën veshje ta shohim tek dy apo më shumë personazhe të njohura të ekranit. Kjo mund të jetë “peshqesh” i rrjeteve sociale, një hapësirë që vipat përlqejnë ta shfrytëzojnë në maksimum, për të të përfituar benefitet ato por jo më pak edhe mediat.

Krejt rastësisht sot vumë re të kenë bërë ‘xing’ Luana Vjolla dhe Kiara Tito.  Veshjet me dizenjot e frutave tendenca më “e shijshme” e këtij sezoni nuk mund të mungonte as në garderobën e bukurosheve shqiptare. Ja tek i shohim të veshura me fustane me qershi, dy mderatoret Luana Vjollca dhe Kiara Tito.

Dizenjo, stili, modeli gjithçka është e njëjtë. Se kujt i shkon më shumë, vendoseni ju!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article