6 fotot më të bukura të Instagramit për këtë javë

Nëse jeni kuriozë të dini se cilat kanë qenë fotot më të veçanta mes personazheve të njohur këtë javë, ne do t’iu mundësojmë të gjitha fotot më të mira të Instagramit. Disa prej tyre përcjellin nje mesazh, të tjera janë vetëm foto të bukura që tërheqin vëmendje dhe disa prej tyre kanë të bëjnë me ndonjë produkt të caktuar. Hidhjuni një sy dhe argëtohuni!

 

 

Ice Cream Break ?

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Whole gang’s here <3

A post shared by Amy Sall (@amy_sall) on

#FEMININITIES #CHLOEGIRLS @cestpaulineklein

A post shared by Natacha Ramsay-Levi (@nramsaylevi) on

DAY ONE!

A post shared by ALANNA (@alannaarrington) on

Previous ArticleNext Article