Ja fotot e ëmbla, kur bebi është si mami!

Përgjatë historisë femrat gjithnjë kanë bërë lajm kur sjellin në jetë krijesën e tyre. Por akoma më shumë kur kjo grua është e famshme. Pavarësisht karrierës së tyre secila nga këto gra, në momentin që Zoti i ka bekuar për të qenë nëna janë kujdesur në mënyrë të përkryer për fëmijët e tyre, dhe jo vetëm por kanë luajtur role të rëndësishme në ndriçimin dhe përmirësimin e shumë jetëve njerëzore kudo në botë.

Bordo ka zgjedhur disa foto të mamave të famshme, ku duken më bukur se kurrë teksa në krahë mbajnë vajzat e tyre

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article