Kanye West lë në hije Kim Kardashian, me shapka në dasmë!

Kim Kardashian dhe Kanye West njihen si çift i çudirave. Nuk mund të ndodhte ndryshe dhe sërish këtë herë ata kanë lënë shenjë. Këtë herë nuk ka qenë Kim me format e saj bombastike që ka tërhequr vëmendjen, ka qenë Kanye ai që i ka surprizuar të gjithë. Në dasmën e 2 Chainz ku çifti ka marr pjesë, ai i ka befasuar të gjithë me çfarë kishte zgjedhur të vesh. Në vend të këpucëve ai kishte veshur shapka, të cilat i kishte edhe më të vogla se numri i tij.

Nuk dihet ende nëse Kanye e ka bërë këtë veprim sepse ka ndonjë problem me këmbët apo nuk mund të lejonte që nusja ta hiqte vëmendjen nga ai.

Kush e di se çfarë do nxjerrin tjetër çifti i famshëm!

 

Previous ArticleNext Article