Trupvogla, por ama sfidante në stil. Ja 5 personazhet që thyejnë klishenë

Stili i veshjes tek secili prej nesh tregon shumë sa i përket personalitetit tonë. Në një kohë kur industria e modës është kthyer në një prej industrive më të  fuqishme në botë, veshja kthehet në një element shumë të rëndësishëm, ku shpesh cilësohet si ‘pasaporta’ që na prezanton tek të tjerët. ‘të vishesh sipas modës’, dhe ‘të kesh stilin tënd’, nuk e dimë cilën do të zgjidhni ju por ne jemi fansa të alternativës së dytë. Por duket se jo çdo njeri arrin të krijojë stilin e tij personal, i cili shpesh e dallon prej të tjerëve. Stili nuk ka moshë, profesion, status, gjini, madje stili nuk do as para. Nuk është fare e thënë se që të vishesh me stil duhet të kesh forma bombastike, apo përmasa trupore të një modeleje. Për t’jua bërë sa më konkrete këtë që po themi ne do ju sjellim disa prej vajzave të famshme shqiptare, të cilat janë trupvogla, nuk kanë shalë kilometrike, por ama kanë një stil në veshje, që dallojnë kudo që shkojnë dhe shpesh herë bëhen frymëzim për këdo që i sheh.

Dojna Mema

Irma Libohova

Lori Hoxha

 

Venera Lumani

Orgesa Zaimi

 

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article