Jonida Maliqi, stinë e re, pamje e re!

Ajo njihet për ndryshimet e herë pas hershme që bën me ‘look-un’ e saj ndaj edhe ndryshimi i radhës nuk ka vonuar të vijë. Jonida Maliqi ka menduar të rifreskojë pamjen e saj duke sjellë një prerje ndryshe të flokëve.

Me baluket e prera fare shkurt dhe të fryra, Maliqi solli trendin kryefjalë të flokëve të kēsaj vere. Modeli ‘bob’ i flokëve tashmë u përqafua edhe nga Maliqi, e dila duket se është gati për të dalë në ekran, duke qenë se çdo të dielë ajo do të ketë rubrikën e saj në programin “E Diellë” në Top Channel.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article