10 vendet më romantike në botë!

Në 10 vendet më romantike që gjenden rreth e rrotull botës 3 vendet e para zihen nga Parisi, Santorini dhe Venecia. Sipas një studimi u zbulua se kryeqyteti Francez bashkë me ishullin e vogël Grek dhe qytetin ujor Italian janë perfekt për të kaluar pushimet më romantike të mundshme.

Në vend të parë Parisi i njohur edhe ndryshe si qyteti i dashurisë, është një ndër vendet më të preferuara për të propozuar për martesë nën kullën e famshme Eiffel

Santorini njihet për plazhet idilike, ndërtesat me çati blu dhe perëndimet mahnitëse të diellit është shumë I preferuar nga personat që duan të kalojnë muajin e mjaltit atje

Dhe në vend të tretë renditet Venecia, vendi i gondolave ku çiftet dalin për një xhiro nëpër qytet nëpër kanalet e ngushta

Në vendin e katërt renditet Bregdeti i Amalfit në Itali

Në vendin e pestë renditet Maui në Hawai me një bregdet që zë një gjatësi prej 48 km.

Në vendin e gjashtë renditet Bruges në Belgjikë 

Ishujt Bora Bora në vendin e shtatë

Mali Kirkjufell në Islandë në vendin e tetë

Në vendin e nëntë, Resorti i ishujve Cerf në Seychelles

Në vendin e dhjetë renditen ishujt Gili në Bali

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article