Adrola Dushi: Ka ikur koha ime, djemtë nuk më ngacmojnë me!

Ajo është një ndër vajzat më të bukura që ka Shqipëria, e jo më kot ka fituar edhe kurorën e më të bukurës. Por Adrola Dushi ka surprizuar me përgjigjen kur është pyetur nga Roza Lati në programin “Why not”, se si reagon ajo kur e ngacmojnë djemtë. Për çudinë e të gjithëve e bukura Adrolë tha:

“Të ta prish këtë që the se mua nuk më gjuajnë fare. M’u bë djali për t’u martuar dhe them kur do më gjuajnë mua. Ka ikur kohai me fare. Për të qenë e sinqertë nuk më ngacmojnë shumë këtu. Nuk e di më ruhen, gjë që më pëlqen tek vetja ime. Kur bëhet ndonjë ngacmim që është për të qeshur, thjesht qesh dhe kaq”.

Nuk e dimë nëse Adrola është shumë modeste apo po na thotë se djemtë shqiptarë i tremben bukurisë së saj. Nëse është kjo e dyta çuna zgjohuni!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article