Stile fantastike ballukesh që do t’ju bindin të prisni flokët!

Ekzistojnë 3 faza të prerjes së ballukeve: Si fillim “ Oh sa bukur që dukem” më pas faza tjetër, “O zot çfarë kam bërë” dhe pas disa muajsh që keni bërë një sërë selfie mendoni se duhet ti shkurtoni paksa. Ky është cikli I jetës (së flokëve) dhe të gjithë jetojnë me të. Mos e lejoni këtë që t’ju ndalojë të guxoni me lukun tuaj. Ne ju paraqesim disa stile të mrekullueshme ballukesh që do t’ju bëjë të lini një takim te parukieri.

Balluket e frymëzuara nga vitet ’70

Balluke të ndara në mes që e nxjerrin më në pah formën e fytyrës

Balluket e drejta të prera shkurt mbi vetulla

Balluket që mbulojnë vetullat me anë më të gjata si Chiara

 Balluke asimetrike si Kerry Washington

Balluket me rrica të hedhura në një anë

 Balluket me shkallëzim si Ruby Rose

Balluket e imëta me onde si të Jasmine Sanders

Balluket e prera shkurt

Balluke të imëta të kthyera në një anë

Balluket me shkallëzim sipër vetullave si Vanessa Hudgens

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article