Si t’u jepni formën e duhur vetullave tuaja brenda 1 minute!

Ndërsa është e rëndësishme t’I pëlqeni vetullat tuaja ashtu si janë është gjithashtu shumë normale që të doni t’I rregulloni ato që të duken sa më mirë të jetë e mundur. Por si mund ta bëjmë këtë? Shumë e thjeshtë, me produktet e duhura dhe një teknikë të mirë.

Errësojini paksa me një laps për vetulla

Krijoni formën duke I konturuar

Me anë të një shkume për vetulla fiksojini ato që të mos prishen gjatë gjithë ditës

 Me anë të një lapsi si krëhër që është postërisht për vetullat bëni që vetulla juaj të duket më e plotë

Jepini dimension vetullave duke aplikuar si hap të fundit një xhel për vetulla pa ngjyrë.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article