Michelle dhe Barack Obama fitojnë çmimin e rëndësishëm!

 

“Gallup” ka shpallur rezultatet e sondazheve sa i përket çmimit për gruan dhe burrin më të admiruar për vitin 2018! Duket se pjesa më e  madhe e amerikanëve kanë menduar çiftin Obama si më të admiruarit e vitit që po lëmë pas!

Michelle spostoi zonjën Hillary Clinton që e mbante këtë post për 17 vite me radhë!

Ndërsa Ish- presidenti Barack është prej 11 vitesh rresht burri më i admiruar i vitit. Nëse ai do ta fitojë sërish këtë çmim për vitin 2019 do të jetë i pari ish-President në USA që e mban për kaq gjatë këtë pozicion.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article