Burri transgjinor sjell në jetë fëmijën e parë!

Stephan Gaeth lindi femër por asnjëherë gjatë jetës së tij nuk u ndje e tillë! Pas një procedure të gjatë më nē fund Stephan arriti atë që gjithmonë kishte dëshiruar; të ishte mashkull!
Gjatë procesit të shndërrimit ai u njoh me dashurinë e jetës së tij, Wyley Simpson që sot është babai i fēmijës së tyre të parë.


Për vite me radhë Gaeth ka marrë hormone mashkullore dhe mundësia e një shtatzënie ishte pothuajse e pamundur në planet e tij, përpos dëshirës.


Por fati kishte rezervuar një mrekulli në jetën e çiftit e pikërisht kur nuk pritej ata mësuan lajmin e bukur se do të bëhen prindër!


Stephan dhe Wyley mirëpritën në jetën e tyre djalin e tyre të parë Rowan Fox.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article