Kim Kardashian: “ Nuk e kam bërë operacion hundën, më ndryshoi pas lindjes“!!!

“Nuk e kam bërë kurrë operacion hunde; të gjitha mendojnë se po, por nuk është ashtu! “. Kim Kardashian, një gjë e ka kuptuar drejt: që shumë mendojnsë se e ka bërë hundën, sepse krahasimi I fotove të saj ta bën gati të pamundur të mos e cosh nëpër mend një gjë të tillë!

Por ylli I reality-t këmbëngul se nuk është ashtu. Megjithate, një ndryshim ka dhe shpjegimi i Kimit për këtë është edhe më befasues se pretendimi që s`ka bërë rinoplastik: 38 vjecarja thote se “ tiparet e vërteta“ i kanë dalë në pah pas lindjes së fëmijëve!

Previous ArticleNext Article