“Për ty që nuk e di…“ ; i rrallë dedikimi i Ermal Metës këtë Shën Valentin!!

Aktualisht, ka në axhendë 19 koncerte në mbarë Italinë; Ermal Meta po shijon suksesin ë shumëmerituar, por brenda vetes mbetet po ai djali I thjeshtë e i talentuar që rrëmbeu zemrat e publikut në të dy vendet.

Mesazhi i tij për Shën Valentin nuk është gjë tjetër vecse dëshmia e radhës së këtij fakti: dedikimi i këngëtarit ishte për gjyshen e tij, dhe është vërtet një mesazh shumë i ndjerë.

“Për ty që nuk di se çfarë është Shën Valentini, por e di shumë mirë se çfarë është dashuria”, ka shkruar ai në krah të fotos së hedhur në Instagram.

Previous ArticleNext Article