Brad Pitt i paska kërkuar falje Jennifer Anistonit për faktin që e braktisi, si reagoi ajo!

Javën e kaluar, Brad Pitt ishte në ditëlindjen e Jennifer Anistonit, që e kishte përvjetor këtë radhë, mbushi 50 vjec, ndaj bëri nje festë gjigande! Brad Pitt e pranoi ftesën e ish bashkëshortes, dhe në takimin me të, I ka kërkuar ndjesë për mënyrën sesi u nda prej saj.

55 vjecarit nuk I pëlqen të jetojë në të shkuarën, megjithatë ka rrëfyer se do të donte ta kishte mbyllur martesën me Aniston në një mënyrë më delikate.

Dhe Jennifer, më në fund e fali, e bisedën e siketshme, e mbylli me një përqafim! Martesa e tyre mori fund pasi aktori u dashurua me kolegen e tij në sheshxhirim, Angelina Jolie, ndërsa xhironin “ Zoti dhe Zonja Smith“.

Previous ArticleNext Article