Ja arsyet përse duhet te zgjidhni elektroshtëpiaket BOSCH!!!

Kërkoni pajisje estetikisht të këndshme për t’u përshtatur me çdo dekor, lehtësi dhe produktivitet në përdorimin e  e tyre??

Te gjitha këto që kërkoni jua mundëson marka e elektroshtëpiakeve BOSCH.

BOSCH  ështe markë Gjermane dhe prodhon pajisje elektroshtëpiake që nga viti 1933 dhe sot është Numri 1 në Evropë

Ja çfare pajisjet BOSCH ofrojnë për ju..

PËRFITIME NË SHËNDET DHE HIGJENË

Pajisjet Bosch vënë theksin në ruajtjen e një jetese të shëndetshme dhe higjienike, teknologjitë që kjo markë përdor ndihmojnë familjet në arritjen e këtyre kërkesave duke përfshirë karakteristika të tilla si sistemi HydroFresh në frigoriferët i cili mundëson ruajtjet e ushqimeve të freskëta për një kohë më të gjatë. Një tjetër karakteristikë e dobishme është Higjiena Plus, e cila gjendet patjetër në Neptun,  në lavastovilje dhe është krijuar për të maksimizuar higjenën në larjen enëve.Përveç këtyre specifikave të veçanta të zhvilluara nga Bosch, të gjitha pajisjet e tyre të mëdha dhe të vogla janë projektuar dhe prodhuar për t’u pastruar lehtë, pasi Bosch  kupton rëndësinë e një kuzhine të pastër dhe sanitare.

EFIKASITET
Produktet e kuzhinës Bosch janë zhvilluar për të qenë jashtëzakonisht efikase në energji, duke u lejuar përdoruesve te tyre  të sigurojnë kursime në faturat e energjisë, si dhe të jenë më te kujdeshëm për mjedisin.

Hapësirë me e madhe përdorimi. Risitë e përdorura në ndërtimin e Frigorifereve  free standing BOSCH ( lehtësia në levizjen e rafteve, raftet FLEX-i)  bëjnë të mundur që brenda hapësirës  standarte 60 cm të frigoriferit konsumatori mund të  shfrytezoje një hapësire 70 cm.

RISI

Bosch ka investuar shumë kur bëhet fjalë për kërkimin dhe zhvillimin, kështu pajisjet e kuzhinës përmbajnë shumë risi që rrisin produktivitetin, shtojnë lehtësinë dhe përmirësojnë performancën e pajisjeve tradicionale. Disa prej tyre jane  kontrolli i ekranit me prekje TFT në furrat si dhe Eco-Clean Direct, e cila është një shtresë e veçantë që absorbon automatikisht yndyrnat dhe papastertitë gjatë gatimit duke bërë pothuajse krejtësisht të panevojshme pastrimin.Sensori “PerfectCook” kontrollon dhe rregullon temperaturen  për ju. Zgjidhni programimimin që doni, përcaktoni  në fillimi temperaturën dhe programin e gatimit  dhe më pas sensori bën gjithë pjesën tjetër për një rezultat  perfekt gatimi.

CILËSI

Ata që kërkojnë pajisje të cilësisë, do të mbeten të kënaqur me cilësinë e pakompromentuar të pajisjeve  të mëdha e të vogla Bosch. Vëmendje e veçantë i kushtohet çdo detaji të një produkti Bosch dhe marka është e angazhuar të përdorë vetëm materialet e cilësise më të lartë. Ne lavatricet Bosch Exclusiv do te gjeni:

Dizajn Unik – Buton kontrolli i kromuar, shirit kromi në sirtarin e dozimit, design ekskluziv i derës.

Dozim automatike per rezultate më të mira. Sistemi i- DOS në lavatriçe dozon automatikisht dhe në mënyrë optimale detergjentin, në varësi të llojit të pëlhurës, sasisë së rrobave në kazan dhe shkallës së ndotjes.

AntiStain. Kur zgjidhni AntiStain, lavatriçja heq besueshmërisht 4 njollat më të zakonshme: gjalp/vaj, gjak, verë të kuqe dhe barin. Kjo veçori është e disponueshme në shumicën e programeve të larjes.

Motor inverter EcoSilence DriveTM siguron efikasitet maksimal, qëndrueshmëri, efikasitet dhe funksionim të qetë. Motorri ofrohet me garanci 10 vjeçare.

Performance dhe ekonomi e jashtezakonshmeKlasa e energjisë deri A+++ –50 %.  50% më ekonomike sesa klasa më e mirë e energjisë.

GAMË E GJERË

Bosch jo vetëm që siguron pajisjet bazë  per një kuzhine si furrat, suprinat, frigoriferët dhe pajisjet e tjera të mëdha, por gjithashtu kanë një linjë të plotë të pajisjeve të vogla te kuzhines si miksera, shtrydhëse frutash, mikrovalë, fshesa apo hekura. Pajisja e shtëpisë suaj me pajisje Bosch do të thotë që do të përjetoni përfitimet e markës sa herë që përdorni një pajisje në shtëpinë tuaj. Nëse jeni duke kërkuar një markë që kombinon bukurinë, cilësinë, inovacionin dhe prakticitetin për të ofruar zgjidhje efikase për nevojat e përditshme, Bosch mundet tjua siguroje te gjitha këto, sidomos kur është fjala për kuzhinën tuaj. A e dini se tani në Neptun  gjeni të gjitha Pajiset elektroshtepiake BOSCH me 15 % ulje

https://www.neptun.al/

Previous ArticleNext Article