Melania Trump me një mesazh-homazh për Lagerfeld, tregon kostumin shik që ai krijoi për të!

Vdekjen e stilistit legjendar, Melania Trump e vajtoi me një mesazh- homazh në rrjetet sociale, ku e quante Karl Lagerfeldin “nje gjeni të krijimit“.

Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara është adhuruese e hershme e veshjeve të tij, dhe tregoi skicën e papublikuar më parë të një kostumi që ai krijoi posacërisht për të, e më pas dhe foton e veshjes së realizuar tashmë.

Epo, është e denjë për një First Lady, apo jo?

Previous ArticleNext Article