15 paraqitjet WOW të Bella Hadid

Si një nga modelet më të kërkuara, kjo periudhë e Javëve të Modës e gjen Bella Hadid me valixhe në dorë nga java në javë, teksa udhëton nëpër botë për të prezantuar koleksionet e fundit të stilistëve më me emër. Por çfarë ndodh jashtë pasarele, si dhe çfarë vesh bukuroshja 22- vjeçare në përditshmërinë e saj?!

Ne kemi zgjedhur 15 paraqitjet e saj më të bukura që sigurisht me një fizik të tillë nuk ka se si Bella të mos duket thjesht WOW!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article