Po ta shihni me kujdes, është po ai! E njihni këtë djalin e vogël?

Përballë nostaligjisë dorëzohen të gjithë herët a vonë, dhe këtu nuk bën përjashtim as balerini i famshëm shqiptar. Kledi Kadiu ka publikuar një foto nga fëmijëria, në të cilën shfaqet bashkë më të motrën. Kanë kaluar shumë vjet, por tiparet e tij mund të dallohen mjaft qartë,  e këtë e kanë vënë re dhe ndjekësit, të cilët nisur nga kjo foto, kanë dalë në përfundimin që edhe vajza e Kledit i ngjan shumë motrës së tij!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article