Ndjekësja sulmon Alketën: “ Keni futur me mik fëmijët e VIP-ave“, moderatorja i përgjigjet!!

Është rikthyer me sezonit e dytë të “Në kurthin e Piter Pan”, një emision kushtuar të vegjëlve, të cilët argëtohen duke I drejtuar pyetje të ftuarve, që janë personazhe të njohur të ekranit. Një prej fëmijëve që janë pjesë e këtij sezoni është edhe vajza e Valbona Selimllarit, Vivien, e cila është mirëpritur nga fansat, por duket jo nga të gjithë.

Nisur nga ky raste të tilla, një ndjekëse i shprehur Alketa Vejsiu pakënaqësinë e tij, duke I thënë se fëmijët i kanë futur me të njohur. “Thua që fëmijët janë zgjedhur me audicion por pasi ato hapën Instagram, pamë mbesën e Jozefinës, vajzën e Valbonës, nipin e Bicit e me rradhë, s’janë me mik por rastësisht të gjithë fëmijë të të njohurve, a mendon se ndaj emisioni s’ka audiencën dhe fëmijët s’janë në nivelin e duhur?”, ishte komenti që e nxiti moderatoren të jepte këtë përgjigje: “ “Mos keni ngatërruar program? Jozefina, Bici kush janë? Ju siguroj që nuk kanë përfaqësues nga fisi aty”.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article