Trendi i fuqishëm i pranverës, të cilin Julia Roberts e vesh prej vitesh!

Këmbët tona kanë gjithë dimrin që rrinë të mbuluara, por pranvera trokiti dhe jemi tejet të entuziasmuar, vec të tjerash edhe për faktin se kjo nënkupton “liri“ për to: mundësinë që të rikthehen me njërin prej trendeve më të mëdha të sezonit, pantallonat e shkurtra!!!

Do ta gjeni veten të përfshirë nga stili i rrugës shumë më shpejt nga sa mendonit. Julia Roberts është fanse e tyre dhe e kombinimit pak mashkullor me xhaketë. Është parë në mjaft raste me një kombinim të tillë, përherë i suksesshëm!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article