Anita Haradinaj shumë vite më parë, figurante në videon e këngëtares së njohur!

Si Zonja e Parë e Kosovës, ajo mundohet që shpesh të jetë pjesë e jetës social-kulturore të vendit, ku bashkëshorti i saj është Kryeministër.

Anita Haradinaj, gazetarja që la profesionin e saj, për të ndekur pas karrierën e së shoqit, e për të rritur 3 fëmijët fryt i dashurisë së madhe mes saj dhe Ramush Haradinajt.

Në rininë e saj, kur as që do ta mendonte se një ditë do të ishte Zonja e Parë e Kosovës, Anita duket se ka bërë edhe eksperiencat e saj të para si figurë televizive (gjë që do ta përforconte me seriozitet gjatë karrierës si gazetare e spikere).

Dalja e parë e Anitës në televizion, paska qenë në videklipin e artistes Aida Baraku, diku në vitet 2000.

Kënga quhet “Titanik” dhe siç çifti Aida-Armend Rexhepagiqi ka ardhur përherë të veçantë e shpesh të guximshme për kohën edhe ky klip nuk bën përjashtim.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article