Ledina Celo tregon maskën “magjike“ që përdor për fytyrën: ka vetëm tre përbërës që i kemi në kuzhinë!!

Për Ledina Celon, koha duket sikur ka ndaluar: këngëtarja që jeton në Gjermani, shfaqet përherë në një formë të shkëlqyer fizike dhe shumëkush do të dëshironte ta dinte sekretin e saj.

Ledina ka vendosur të ndajë një pjesë të tij, atë që lidhet me fytyrën. Ajo duket I beson shumë një maske të përgatitur në shtëpi me vetëm tre përbërës: një të bardhë veze, vaj ulli dhe mjaltë. Duhet një maskë për fytyrën përpara një dite të gjatë, ka shkruar ajo. Dhe rezultatet, tek Ledina, ne i kemi parë tashmë!!

Previous ArticleNext Article