Vajza e Harry-t dhe Meghanit do të quhet Diana???? Londra po pret një tjetër “ Lady D“!!!

Bebja mbretërore e Harry-t dhe Meghanit mund të quhet Diana. Në Londër, shumë e besojnë një gjë të tillë.

Këtë nderim, nënës që nuk është më ia kishte bërë dhe William me Kate , por në rastin e Charlottes, vazjës së ciftit, emri Diana vjen i treti pas atij Elisabete, një homazh ky për mbretëreshën.

Në agjensinë londineze të basteve William Hill ndërkohë për emrin Diana  shanset janë 10 me një, dhe mbetet më i preferuari nga të gjithë. Nëse është djalë ndërkohë diskutohen emrat Arturo ose Karl, ky  i fundit si nderim për Charles-in.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article