Ermali mbulon Amin me puthje, se cfarë është lumturia për moderatorin, e tregon videoja!!!

Jam i lumtur… Në jetë, kam kuptuar se më e rëndësishme se të kërkosh gjërat që do, është të vlerësosh ato që ke. Jam falenderues për çdo minutë të jetës time. Faleminderit për urimet tuaja dhe faleminderit që më lejoni të jem pranë jush nëpërmjet vëmëndjes që më jepni.  Ju dua???!!! Me këtë mesazh në Instagram dhe videon që e tregon duke e mbuluar të shoqen, Amarda Toska me puthje, Ermal Mamaqi i tha të gjitha!! Duket si një njeri që ka përse të jetë falenderues në jetë!!

Previous ArticleNext Article