“E Diela Shqiptare“, do të vazhdojë apo jo? Ardit Gjebrea bën një njoftim të papritur!!

Është një prej programeve me të vlerësuara nga publiku, dhe Ardit Gjebrea e drejton prej vitesh me mjaft sukses. Por si do të jetë vazhdimësia e tij? Moderatori i njohur e tregoi vetë: programi do të vazhdojë të transmetohet në “Klan TV“, aty ku edhe ka nisur fillimisht. Arditi e beri te ditur këtë me nje foto ku shihet duke shtrënguar duart me pronarin e këtij televizioni, Aleksandër Frangaj, dhe postimin në krah që jep dhe shpjegimin: “Sapo nënshkruam – ‘E Diela Shqiptare’ deri në 31 Korrik 2022! Prej 17 vitesh – pjesë e familjes Klan – një bashkëpunim dhe mirëkuptim perfekt”.

Previous ArticleNext Article