Ngjyra bezhë, kryefjala e kësaj pranvere ( dhe si ta kombinojmë)!!!!

Ngjyra bezhë ishte ajo që triumfoi në të gjitha pasarelat e koleksioneve pranverë – verë 2019. Mjafton të shohim koleksionet e fundit të Burberryt apo tonalitin e bezhës në pasarelën e Max Mara-s. Përgatituni pra, që të shikojmë të gjitha dritëhijet e kësaj ngjyre.  Pa të drejtë ngjyrën bezhë e kanë akuzuar si një ngjyrë që nuk shpreh asgjë. Po e vërteta është që kjo ngjyrë, sot është më e fuqishme se kurrë. Po si mund ta kombinojmë në mënyrën e duhur? Më poshtë ju prezantojmë disa kombime të cilat do t’ju bëjnë të ndjeheni super trend.

Bezhë + koral

Bezhë + e bardhë

Bezhë + ngjyra neutrale

Bezhë+ xhins

Bezhë+ e zezë

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article