SONDAZH/ Cili është çifti televiziv më ‘cool’ sipas jush?!

 

U bënë disa kohë që nuk kemi realizuar një sondazh, ndaj kësaj here ne të bordo.al menduam të bëjmë një sondazh për të zgjedhur partnerët skenikë që sipas jush janë më të pëlqyerit, kanë kimi, pra dinë të jenë një skuadër e mirë, që jua bëjnë ditën edhe më të bukur juve që i ndiqni nga ekrani.

Duket se është formulë, që çdo emision mëngjesi (dhe jo vetëm) duhet të ketë një çift moderatorësh (femër-mashkull), ndaj në ekranet tona, shpesh ‘të zotët e shtëpisë’ së programeve janë një vajzë e një djalë.

Cilët janë më të pëlqyerit sipas jush?

Votoni në sondazhin e mëposhtëm dhe çifti fitues ka një dhuratë ngë BORDO.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article