Përgjigjia/ Kim Kardashian presidente e SHBA në 2020-ën?!

Ajo i ka kaluar muajt e fundit duke mësuar për sistemin e drejtësisë penale, siç është shprehur më herët, teksa përgatitet për fëmijën e saj të katërt që pritet të vijë në muajin Maj, falë një nënë surrogate.

Por pyetjes së nëse Kim Kardashian West po mendon të kandidojë për postin e presidentes së SHBA-ve në vitin 2020, 38-vjeçarja i është përgjigjur vetë të dielën duke thënë s diçka e tillë nuk do të ndodhte dhe arsyeja ishte axhenda e saj mjaftueshëm e ngjeshur.

Brunia e famshme i ka treguar “The New York Times” se shtëpia e saj 60 milion ëdollarëshe është komplet ‘e çmendur’ për pritjen e pjestarit të rij që pritet të vijë për pak.

E pyetjes se nëse mendon të kandidojë për Presidente në 2020-ën Kim iu përgjigj direkt jo. “Duhet të jetë puna më stresuese në botë dhe nuk mendoj se është puna që bën për mua”.

Previous ArticleNext Article