“Nuk ishte gocë e mirë sa në ekran“, moderatori lë të dashurën!!

Ka pasur shumë rrëfime të forta këtë radhë tek ‘Late Night Show’, dhe një prej tyre ishte ai I moderatorit Ermal Peci. Ermali ka pohuar se ishte në një lidhje me një vajza të njohur të ekranit, emrin e të cilës nuk e tregon, dhe shton se janë ndarë sepse ajo duket nuk ishte ashtu sic ai e kishte imagjinuar nga ekrani.

“Kam një muaj e pak që jam single. Vajza në fjalë është një personazh publik dhe mbase është rasti i fundit që unë bëj një lidhje me një personazh publik. Është një gocë shumë e mirë në ekran, por gocat e mira në ekran s’janë aq të mira edhe në jetën jashtë tij”- shprehet Ermali, I cili sqaroi megjithatë se nuk bëhet fjalë për tradhëti.

Previous ArticleNext Article