Del fotoja, princi Louis qenka kopje e mamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fëmija i tretë i William dhe Kate, princi Louis u pagëzua një ditë më parë në një ceremoni të vogël private në pallatin St James, në Londër. Shtypi padyshim I kushtoi vëmendje këtij lajmi, por ndërkohë vëmendjen e adhuruesve të ciftit e rrëmbeu një tjetër detaj: ngjashmëria e madhe e vogëlushit me nënën e tij, Kate kur ka qenë fëmijë!! Fotot krahasuese e tregojnë këtë fare qartë!!

Pas George-it që ka më shumë nga Williami, dhe Charlotës që është si Elisabeta, Kate duket e donte një femijë si veten!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article