Cfarë bëri i biri, Joni, që e lumturoi aq shumë Arbanën!!

Arbana Osmani është shumë e lidhur me të birin, Jonin, e këtë e ka treguar në më shumë se një rast. Djali I saj po rritet dhe me gjestin e tij të fundit, e ka kënaqur mamin pa masë. Joni I ka dhuruar një tulipan, dhe moderatorja menjehëre e tregoi gëzimin e saj përmes një postimi në Instagram. “Tulipan nga i dashuri im”, shkruan Arbana, duke treguar kështu se cili është prioriteti I saj numër një.

Previous ArticleNext Article