Saimir Tahiri tregon foton e djalit të dytë, dhe emrin e padëgjuar që i ka vënë!!!

Djali I parë I ciftit quhet Drini, një emër i bukur dhe mjaft i preferuar shqiptar; por për djalin e dytë, ish ministry I brendshëm ka zgjedhur një emër mjaft të rrallë e të vecantë: Golik!!! Saimir Tahiri duket nuk I ndahet shqiptare në përzgjedhjet  e tij, nga lumi I Drinit, ka kaluar në një mal të Tepelenë, I cili quhet pikërisht Golik, mal ku është zhvilluar një betejë e njohur mes Italisë dhe Greqisë dimrin e vitit 1941. Tahiri ndërkohë nxorri dhe foton e djalit të vogël, që është kaq i këndshëm!!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article