Stili ndër vite i mbretëreshës Elizabeth: Mahnituni nga ylberi i ngjyrave!

Duke i qëndruar besnike uniformës dhe stilit të saj të veshjes: një pallto apo fustan kombinuar me kapele të së njëjtës ngjyrë, doreza dhe perla, mbretëresha Elisabeth e Anglisë ka ditur si ta mbajë stilin e saj të përditësuar me kalimin e viteve duke e përshtatur atë në çdo ngjyrë të ylberit.

Në nder të ditëlindjes së saj të 93 këtë të dielë, 21 Prill, ju sjellim disa nga daljet e saj publike ndër vite.

1989

2006

2016

2014

2018

2019

2015

2017

2018

1990

2015

2018

2018

2012

1977

2016

2014

2012

2019

2005

2017

2015

Previous ArticleNext Article