Vajza e vetme biologjike e Tom Cruise mbushi 13 vjec: si duket ajo sot!

Marrëdhënia e Katie Holmes me Tom Cruise nisi prillin e 2005, u martuan një vit më vonë dhe në 2012-tën divorcuan. Që prej atëherë, aktorja ka një marrëdhënie ekstremisht të kujdesshme me  aktorin Jamie Fox. Fatkeqësisht, e bija Suri nuk ka një marrëdhënie të mirë me të atin: ai nuk e sheh vajzën që prej ndarjes dhe thuhet se shkaku është besimi të cilit I është përkushtuar, shkencologjia. Por vajza tani ka mbushur 13 vjec, dhe e ëma si një vajzë të rritur në restorant, së bashku me dy shoqe të saj. Suri është bërë mjaft simpatike, dhe duket sikur ngjan nga të dy prindërit!

Previous ArticleNext Article