“Dukesh si e pastrehë“, Aurela Gace i kthehet ndjekëses!!!

Aurela Gace është shfaqur gjithmonë si një person I fortë, me nje personalitet të vecantë dhe që bën zgjedhjet e veta, pa u ndikuar shumë nga cfarë ka pëerreth. Këtë gjë e ka reflektuar edhe tek stili I veshjes: Aurela vishet sic I pëlqen!! Por guximi I saj I është dukur ca I tepërt disa ndjekësve në kombinimin më të fundit. “Dukesh si dollapi im kur bëhet rrëmujë”, shkruan një prej tyre;  “Sinqerisht mendimi i parë që më erdhi ndërmend ishte që po shikoja një foto me një person të pastrehë. Thjesht nuk është për ty e dashur.”, vazhdon një tjetër.

Por edhe Aurela nuk I ka lënë pa përgjigje: “Bobbo bbobo rrofsh. Herë tjetër do të ta marr dorën, mirë? Rrofsh”, ka thënë këngëtarja me ironi duke treguar kështu se kritikat, nuk I interesojnë dhe se do të vazhdojë linjën e vet.

Previous ArticleNext Article