Pas akuzave për dhunë në familje, Johnny Deep shkon drejt martesës së dytë!!!!!!

Sipas të përditshmes “Daily Mail” Johnny Deep dhe e dashura e tij e re, 25 vjeçarja Polina Glen janë drejt martesës. “E dashura e re e Johnny Deep, Polina Glen është nje kërcimtare e re me origjinë nga Rusia. Johnny dhe Polina janë fotografuar bashkë, dhe lidhja e tyre po bëhet shumë serioze. Çifti është duke planikuar dhe martesën” shkuan Daily Mail. Kjo e përditshme ka publikuar foton e çiftit në momente intime në një hotel në Beograd të Serbisë.

Previous ArticleNext Article