8 vite pas djalit, moderatori i njohur do bëhet sërish baba!

Moderatori i njohur dhe autor i disa programeve shqiptare, Blendi Salaj do të bëhet baba për herë të dytë. Bashkëshortja e tij Anora është shtatzënë dhe pritet që këtë verë të vijë në jetë një fëmijë tjetër në familjen e tyre.

Blendi dhe Anora janë prindër të një djali 8-vjeçar të quajtur Brian ndërkohë që nuk dihet gjinia e fëmijës që siç e thotë edhe vetë 40-vjeçari krah fotos “është në furrë, po piqet”.

Previous ArticleNext Article