Si do të jetë fëmija i ardhshëm i Alfios dhe Fatmës, e tregon ajo vetë!!!

Moderatorja ka përdorur një një filtër të rrjetit social “Snapchat”, që të tregon një version tëndin në moshë më të vogël, dhe pikërisht këtë foto e ka ndarë me fansat e saj, teksa i ka bërë tag edhe Alfios, duke i treguar se si do të jetë vajza e tyre e ardhshme. Nëse je kurioz si do na dalë goca, ka shkruar Fatma, duke treguar kështu se e ka të qartë fare që do t`I ngjajë asaj!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article