Befason moderatorja shqiptare: “ Meshkujt nuk duhet të jenë të bukur, duhet të vijnë era djersë“!!

Flaka Krelani dhe e motra, Qëndresa janë të ftuarat e emisionit “ Xing me Ermalin mbrëmjen e së shtunës. Në klipin e shkurtër prezantues megjithatë, dicka e vogël u pa nga biseda e tyre, dhe aq mjaftoi për të ngjallur interes. Qëndresa, që flet për punën e saj si moderatore sportive dhe jetën private, përmend dhe preferencat për gjininë tjetër. Dhe ndërsa flet për mashkullin idela, thotë: “ Nuk më pëlqejnë meshkujt e bukur, bukuria është për femrat, mashkulli duhet të vijë era djersë“!!!!  Ashhtu si dhe salla pastaj, shpërtheu dhe vetë në të qeshura, po shakaja si I thonë, është gjysma e së vërtetës!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article