Humbi 10 kg: Gjiko tregon formulën!

Duket se reperi nga Kosova e ka marrë shumë seriozisht fillimin e verës dhe është më se gati për sezonin e nxehtë.
Fizikisht Gjiko tani është më në formë se kurrë; (shpirtërisht po, e po)


Artisti ka arritur të humbasë 10 kg dhe është treguar bujar duke ndarë me ndjekësit e tij në instagram, formulën e suksesshme që e solli atë në formë të mirë fizike.
Jeni gati?:


“1 vakt në ditë, dieta Keto dhe crossfit”; kjo është mënyra se si Gjiko i humbur 10 kilogramët e tepërta dhe ne e mbajtëm shënim!
Ah, prisni pak;
Le të kujtojmë edhe një herë se çfarë është dieta Keto!


Është një dietë e varfër në karbohidrate dhe e pasur në yndyrna të mira dhe ofron shumë energji.
Ideja është që duke marrë sasi të larta yndyre, sasi të moderuara proteinash dhe shumë pak karbohidrate, trupi kalon në ketosis ose thënë ndryshe në gjendjen metabolike, në të cilën trupat ketone (yndyrna si molekula) bëhen burimi kryesor i furnizimit në vend të glukozës.
Mbështetësit e dietës Keto vënë në dukje se kanë zbuluar se atletët që ushqehen me nivel të ulët karbohidratesh dhe të lartë të yndyrnave, djegin më shumë yndyrna gjatë stërvitjes së tyre duke e krahasuar me kolegët e tyre që ushqehen me karbohidrate.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article