Ish banorja e Big Brother bëhet nënë, gëzimi i saj është i papërshkrueshëm!!!!

Ishte personi që padyshim “shënjoi“ edicionin e parë të “ Big brother Albania“. Najada Konomi, apo Nocja, sic e njohin ndryshe, jeton prej kohësh në Itali dhe përpara një viti është martuar.

E lajmet  e mira prej saj nuk përfundojnë këtu: përmes një fotoje në Instagram, tregoi se është në pritje të ëmbël.

Ndërsa shihet me një paletë në duar, duke treguar kështu se nuk  eka lënë pas dore pasionin për pikturën, nuk e ka problem të tregojë edhe gjininë e fëmijës: është vajze!

Previous ArticleNext Article