Ivanka Trump shkon në takimin zyrtar pa recipeta, e shohin të gjithë!!!

Vajza e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës njihet për bukurinë e saj, por edhe për faktin që ndryshe nga i ati, është mjaft e rezervuar dhe e kujdesshme në veprimet e veta. Megjithatë, këtë radhë e ka “lëshuar ca dorën“ edhe ajo! 37 vjecarja, që dallon për hijeshinë dhe stilin e vet plot klas, shkoi në një mbledhje zyrtare me një veshje që gërshetonte sportiven me eleganten, një këmishë të bardhë, fund të gjatë me pala në ngjyrë të celët, këpucë dhe cantë të bardhë.

Flokët e krehura drejt e gjysëm të kapura, dhe një fund, edhe një palë syzë dielli shumë shik: ishte një pamje për tu admiruar, por e kishte një “problem“: Ivanka nuk kishte veshur sutjena, dhe në dritën e diellit kjo vihej re shumë qartë. Kaq mjaftoi që në mbledhjen e Senatit për Marrëdheniet me Jashtë në Uashington, të gjithë sytë të ktheshin nga ajo!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article